Konsulter

rådgivning, support och service.

Kundreferenser

More Info

Kontakt

More Info

Helpdesk

More Info

 Inom PC AddOn har vi en teknikgrupp. Gruppen består av specialister, som alla inom sina respektive områden har en gedigen utbildning med flera års praktisk erfarenhet.

Vi på PC AddOn har sociala och kompetenta konsulter. Vi har allt ifrån drivna juniora konsulter med hög servicekänsla till senior konsulter med stor kompetens och många års erfarenhet.

Oavsett om Ni är ett stort företag med en egen IT-avdelning eller om Ni är en mindre verksamhet så har vi erfarenhet av både Drift/Support och allt som tänkas kan från miljöer men enstaka datorer till flera hundra.

PC AddOn är rätt partner till som har långsiktigt eller kortsiktigt behov av konsult hjälp, oberoende av om ni behöver stöd för Er IT-miljö under en längre tid eller om Ni behöver hjälp med enstaka uppdrag.

Vi är duktiga på att anpassa oss efter vad Ni behöver, vi har en mycket bred kompetens med många certifieringar. Våra kunder är vana med en familjär service där vi levererar med kvalité. Som avtalskund till PC AddOn får du access till denna teknikgrupp där du får hjälp med rådgivning, support och service.