Kundreferenser

Utan nöjda kunder stannar företaget!

KIN AB, Ur & Penn

"Ur & Penn har en liten organisation inom IT. Därför är det viktigt att ha en leverantör som ställer upp när resurserna inom den egna organisationen tryter. PC AddOn ställer upp med resurser både när det gäller ”hårda” som ”mjuka” packet med kort varsel och har dessutom god kännedom om hur vår infrastruktur ser ut och löser problem utan att det tar resurser från vår egen organisation."
- Johan Dahlin

Sollentuna International School, Sollentuna Kommun

"Den personliga servicen är verkligen bra, man känner att PC AddOn verkligen bryr sig om att allt ska fungera. Ett exempel är att jag vid lunchtid ringde om en trasig del till vår datavagn och kl 10:00 dagen efter har jag delen i handen!"
- Roger Westlund

IT-forensiska gruppen, Norrorts Polisen

"Jag vill ge er på PC AddOn en eloge för att ni är så proffsiga. Man får alltid samma trevliga bemötande och serviceanda oavsett när man ringer och vad man vill. Dessutom är ni oerhört kunniga inom området vilket är en stor hjälp."
- Tommy Nordström

Unibet Software R&D AB

"Den service jag får av PC AddOn är för mig oersättlig. Alltid bra service och återkommer alltid med snabba svar. Det spelar ingen roll om det rör sig om ”små eller stora” inköp eller en enkel fråga!"
- Phil Jackson

IT Department Networking, Handelsbanken

"Den service PC AddOn hela tiden visar prov på, kan jag bara kommentera med: Helt makalöst!!!"
- Daniel Lindström

Transdev Sverige AB

"Det finns ingen som har bättre personlig service än PC AddOn av alla de kontakter jag har med leverantörer."
- Alf Svaneland