Äntligen hos PC AddOn – Bose Videobar-familjen

Äntligen hos PC AddOn – Bose Videobar-familjen

Bose Work - Videobar-familjen

Allt-i-ett USB-konferenslösningar

Ta med dig en förenklad, kristallklar mötesupplevelse till dina små och medelstora konferensrum med Bose Videobar VB1 och VB-S. Båda har strålstyrande mikrofoner, en 4K ultra-HD-kamera och proprietärt Bose-ljud för enastående prestanda. Båda håller dessutom dina mötesutrymmen fria från röran med en elegant formfaktor i låg profil som möjliggörs av välkänd Bose-teknik.

Strålstyrande mikrofoner gör samtalen mer naturliga genom att aktivt fokusera på röster. Exkluderingszoner tar bort oönskat ljud, medan auto EQ levererad optimalt ljud till samtliga deltagare

Fungerar med Microsoft Teams, Zoom, Google Meet med fler, vilket ger förbättrad video- och ljudprestanda till populära Unified Communications-plattformar

4K ultra-HD-kamera erbjuder ett brett synfält, vilket hjälper mötesdeltagare att kommunicera och synas tydligare

Bose Videobar VB1

Bose Videobar VB1 är en allt-i-en USB-konferensenhet som ger förstklassigt ljud och video för att samla utrymmen till medelstora mötesrum upp till 6 x 6 meter. Med sex automatiskt strålstyrande mikrofoner, en 4K ultra-HD-kamera och Bose signaturljud hjälper Bose Videobar VB1 dig att samlas och få mer gjort.

Pris: 13 956 SEK

Till produkten

Bose Videobar VB-S

Bose Videobar VB-S är en kompakt allt-i-ett USB-konferensenhet som är enkel att installera och ger förstklassigt ljud och video till rum upp till 3 × 3 meter. Med fyra strålstyrande mikrofoner, en 4K ultra-HD-kamera och Bose signaturljud levererar VB-S en mötesupplevelse så tydlig att du kan känna in rummet från hela världen.

Pris: 9 552 SEK

Till produkten