Bli en del av vårt team

PC AddOn växer och söker nya medarbetare

Häng med i den nya tekniken, digitaliseringen och vår resa in i framtiden.
Vår affärsstrategi bygger på att hjälpa kunder och deras organisationer att utvecklas han i hand med nya digitala lösningar. Vi väntar inte på framtiden… Vi försöker leva och jobba med idén om kontinuerligt nytänkande för att anta morgondagens utmaningar. Ett nära samarbete med oss möjliggör en effektivisering i vardagen för våra kunder och deras verksamhetsutmaningar. Vi bygger våra affärsrelationer utifrån kunskap och erfarenhet från projekt där vi lyssnar på kundens behov och utmaningar. PC AddOn hjälper nya och befintliga kunder, stora som små, att öka förståelsen för digitaliseringen. Vi erbjuder dig en anställning där du personligen utvecklas med oss och företaget. Genom utbildningar & certifieringar säkerställer vi att all personal har rätt kompetens, oavsett vilken position du har i företaget

Kvalifikationer

Har du ett intresse för ny teknik, IT-lösningar och affärsrelationer där du som medarbetare är med om en kontinuerlig förnyelseprocess? Är du socialt kompetent och gillar nya utmaningar?
Har du lång erfarenhet av lösningsförsäljning, konsulting, administration eller kommer du direkt från högskolan?
Vi är intresserade av dig som vågar och tror på framtiden, har ett stort engagemang och inte räds för nya utmaningar. Vill du bli en del av vårt team som levererar IT i världsklass – då är du hjärtligt välkommen att maila ditt CV och personligt brev till Pierre@pcaddon.se

Nedan hittar du våra lediga tjänster

Lösningsförsäljning / strategisk försäljning

Vi söker dig som gillar utmaningar och är orädd.
Du gillar att hålla fullfart och att ha många bollar i luften samtidigt. Din passion är att skapa långvariga affärsrelationer och att träffa nya människor. Vi är i åldern mellan 25år – 48år och söker nu dig som kan passa in i vårat gäng. Vi ser med fördel att du är bosatt på norra sidan stan(Stockholm) Har du jobbat eller jobbar i IT-branschen är det mediterande men inget skall krav. Att du har ett eget driv och inte är rädd för att lyfta telefonen eller träffa kunder under ett möte är en viktig del i ditt dagliga arbete. Du skall gilla att ta ett helhetsansvar för de kunder du ansvarar för och var dem behjälpliga i vått och torrt. Jag brukar säga att vi är stolta brobyggare. Att hjälpa våra kunder med att hitta rätt väg och rätt lösning för just deras affärsområde är viktigt för oss. Med rätt produkt och rätt lösning ger vi kunderna förutsättningarna för att effektivisera och optimera viktiga arbetsflöden i deras verksamhet.

Vi hjälper våra kunder att fokusera på deras kärnverksamhet genom att ge dem rätt förutsättningar. En personlig och trygg affärsmodell skapar långvariga relationer där vi gemensamt med kunden bygger de broar som hjälper oss att komma till vårt gemensamma mål. Vi står för personlig kontakt, trygghet, rätt produkt, rätt tjänst, optimala lösningar och helhetsstruktur för våra kunders IT-miljöer.

Om du tror att du är rätt person för tjänsten sänder du ditt CV och personliga brev till pierre@pcaddon.se.

Skriv gärna ”säljare i IT-branschen”

MEJLA CV

Konsult/tekniker/Cloud administrator

Vi söker nu ytterligare anställda till vårt IT Supportteam.
Tjänsten innebär att du utgår från vårt kontor i Upplands Väsby samt arbetar ute hos våra kunder i norra Stor-Stockholm, Du kommer att ansvara för att företagens IT-infrastruktur och nätverk fungerar korrekt, bland annat för IT-säkerhet, backup, systemuppdateringar och datalagring. Arbetet sker främst i Windowsmiljö.

Vi söker dig som är lösningsorienterad och tidigare har arbetat inom IT. Du har erfarenhet av att arbeta ute hos kunder och har hög social kompetens. Som person är du framåt, ansvarstagande och strukturerad. Du tycker det är roligt att träffa nya människor, är hjälpsam och något av en kreativ problemlösare. Det är viktigt att du är effektiv och noggrann i ditt arbete, samt att du trivs med att arbeta självständigt. Eftersom tjänsten innebär mycket kundkontakter ser vi gärna att du är positiv och social samt har en stark servicekänsla. För rätt person finns bra utvecklingsmöjligheter och vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling inom företaget.

Om du tror att du är rätt person för tjänsten sänder du ditt CV och personliga brev till pierre@pcaddon.se.

Skriv gärna ”IT-Supporttekniker”


  
  

MEJLA CV