Förbered företaget för hybridarbete med EPOS

Förbered företaget för hybridarbete med EPOS

I dagens värld av geografiskt separerade arbetsytor är tydlig och begriplig kommunikation viktigare än någonsin. Framgångsrikt distansarbete beror mycket på rätt verktyg och EPOS erbjuder ett brett utbud av avancerade ljudlösningar. Produktportföljen innehåller allt från snygga uttrycksfulla headset till minimalistiska in-ear-headset med nackband, till högtalartelefoner för proffs som kräver en sömlös teamworkupplevelse – oavsett plats.

Utforska ADAPT-serien

ADAPT 600
Maximera din fokus och produktivitet, var som helst

Med ADAPT 600-serien – det ultimata trådlösa headsetet drivet av EPOS AI™ för personligt ljud med superb samtalskvalitet, stereoljud och adaptiv ANC.

ADAPT 500
Håll dig flexibel, uppnå mer

Headseten i ADAPT 500-serien håller dig produktiv i öppna kontor eller på resande fot. Få tydligare samtal med den diskreta mikrofonarmen för utmärkt talförståelse och använd ANC i bullriga situatione

ADAPT 400
Det första headsetet med in-ear-hörluar från EPOS

Fortsätt i rörelse, håll dig fokuserad och var produktiv med ett in-ear, nackbandsheadset som ger rikt, naturligt ljud och ANC, oavsett om du arbetar eller pendlar.

ADAPT 300
Arbeta – på ditt sätt

ADAPT 300 är en serie dubbelsidiga Bluetooth®-headset med aktiv brusreducering (ANC) som minskar bakgrundsbrus för ökad arbetsfokus.