Gott nytt år önskar PC AddOn! ✨

Gott nytt år önskar PC AddOn! ✨

Kära kunder,

Vi vill ta tillfället i akt att reflektera över det gångna året och dela några höjdpunkter från 2023. Det har varit ett år av spännande framsteg och samarbete, och vi är tacksamma för att ni har varit en del av vår resa.

Årets Höjdpunkter:
Kundorienterad Support:

Er feedback har varit ovärderlig för oss. Vi har aktivt lyssnat på era behov och återkoppling, och detta har möjliggjort för oss att anpassa våra tjänster och support för att säkerställa att ni får den hjälp ni behöver, när ni behöver den.

Cybersäkerhet:

I en alltmer digital värld har vi arbetat hårt för att säkerställa att ni är skyddade mot cyberhot. Vi har erbjudit er robusta säkerhetslösningar och rådgivning för att minska riskerna och skydda era digitala tillgångar.

Hållbarhetsåtagande:

Vi har också tagit steg mot en mer hållbar framtid. Genom att minska vår miljöpåverkan och främja hållbar IT-användning har vi bidragit till en grönare planet och kommer att fortsätta arbeta med er för att uppnå gemensamma hållbarhetsmål.

Blickar framåt mot 2024:

Vi ser med spänning fram emot vad nästa år har att erbjuda. Vår målsättning är att fortsätta att stödja er i era digitala utmaningar och möjligheter. Vi kommer att fortsätta att vara er partner för framgång, och vi ser fram emot att bygga en ännu starkare relation under 2024.

Vi vill tacka er för er förtroende och för att ni har valt oss som er IT-partner. Tillsammans ser vi fram emot ett framgångsrikt och givande år 2024.

Vi önskar er och era team ett Gott Nytt År!

Med vänliga hälsningar,

Pierre Blomdahl
Verkställande Direktör, PC AddOn AB