Jabra Evolve2 Buds – Professionella samtal i fickformat.

Jabra Evolve2 Buds – Professionella samtal i fickformat.

JABRA EVOLVE2 BUDS

Utformade för hybridarbete

Säljsamtal från köket. Ringa från det gemensamma arbetsutrymmet. Klara av avstämningsmöten på hundpromenaden. Med rätt teknik kan du jobba var du än hamnar under dagen.

Evolve2 Buds är kontorsarbetarens portabla och ultrapraktiska verktyg även långt från kontoret, och de går att stoppa i fickan. Allt du behöver för att få ute mesta möjliga av arbetet på språng, förpackat i ett par äkta trådlösa öronsnäckor i litet format.

UNIFIED COMMUNICATIONS

Välj verktyg smart

Alla öronsnäckor är inte likadana. Visste du att vissa – som Evolve2 Buds – faktiskt är certifierade för appar som Google Meet, Microsoft Teams och Zoom?

Allt hänger på vår USB-adapter i proffsklass – något som icke-certifierade headset inte har. Använd den för att ansluta till din bärbara dator så har du en stabilare anslutning och betydligt mer utbyte av din UC-plattform

USB MED PLUG AND PLAY

Ditt nya hemliga vapen

Underskatta inte hur viktig den nya professionella plug and play-USB-adaptern är som medföljer Evolve2 Buds. Föreställ dig hur svårstoppad du skulle bli om du slapp säga ”förlåt, det blev avbrott där” var femte minut.

För att inte nämna den extra frihet du får om du vet att du inte måste hålla dig inom två meter från din bärbara dator hela tiden.

ULTRAKOMPAKT DESIGN

Liten med perfekt form

Vi använder vår stora databas med 62 000 öronskanningar och våra unika statistiska modelleringsmetoder för att skapa designen till mycket små öronsnäckor som passar perfekt.

Det gäller även Evolve2 Buds. De är faktiskt Jabras minsta äkta trådlösa öronsnäckor hittills. Du vet, om ett kontorsheadset inte riktigt är din stil.