Konsulter

Våra specialister
Inom PC AddOn har vi ett teknikteam som består av grupp av specialister som inom sina respektive områden har en gedigen utbildning och certifieringar med flera års praktisk erfarenhet. Vi har allt ifrån drivna juniora konsulter med hög servicekänsla till senior konsulter med bred kompetens och många års erfarenhet.

Vår erfarenhet
Vi har erfarenhet av både drift, support och allt som tänkas kan från IT-miljöer med enstaka datorer till flera hundra. Det spelar ingen roll om ni är ett stort företag med en egen IT-avdelning eller om ni är en mindre verksamhet, PC AddOn är rätt partner till er som söker långsiktigt eller kortsiktigt behov av konsulthjälp. Oberoende av om ni behöver stöd för er IT-miljö under en längre period eller om ni behöver hjälp med enstaka uppdrag. Vi är duktiga på att anpassa oss efter vad kunden behöver och våra kunder är vana vid en familjär service med hög kvalitet.

HELPDESK SUPPORT

Du kan enkelt registrera dina supportärenden via vår helpdesk portal och snabbt få svar av någon av våra konsulter. Genom detta får du hjälp på ett snabbt och effektivt sätt.
     

TILL HELPDESK

CONSULTING

Ta hjälp av våra certifierade IT konsulter när du behöver rådgivning, projektledning eller bara någon att bolla idéer med. Genom vår långa erfarenhet har vi rätt förutsättningar att hjälpa er oavsett hur komplext ert IT-projekt är.

KONTAKTA OSS

IT-SUPPORT PÅ PLATS

Med IT support på plats minskar risken för panik situationer. Vi utför en proaktiv hantering av er IT-miljö med regelbundna besök och ni har full kontroll med uppdaterad dokumentation och arbetsrapporter efter utfört jobb.

KONTAKTA OSS