Kundreferenser

Utan nöjda kunder stannar företaget!

IT Department Networking, Handelsbanken

"Den service PC AddOn hela tiden visar prov på, kan jag bara kommentera med: Helt makalöst!!!"
- Daniel Lindström

Envirotainer AB

”PC AddOn har under flera års tid hjälp Envirotainer med både konsulter på plats och med IT-inköp. Bra priser, snabba leveranser och kunniga konsulter är precis den typ av samarbetspartner som Envirotainer behöver.”
- Robert Vallin

Mercedes-Benz Sverige AB

”PC AddOn är engagerade. De analyserar våra behov så att vi får rätt produkter.
Väldigt snabba leveranser.”
- Bertil Andreasson

Transdev Sverige AB

”PC AddOn lika engagerade i stort som i smått!
Hos PC Addon är vi som kund alltid i fokus och oavsett vad vi vill ha hjälp med, frågor, beställningar eller support i både stort som smått, så får vi en snabb och bra respons.

Vi är ett stort företag men har valt en mindre personlig leverantör för leveranser av både hårdvara och en del mjukvara samt vid behov konsultstöd –  Att vi har samma leverantör kvar efter alla dessa år, trots att flera nya chefer med ansvar för IT leveranser och med andra kontakter och erfarenheter, har börjat hos oss säger nog det mesta om PC AddOn.

Jag hoppas att PC AddOn fortsätter att leverera på samma engagerade och personliga sätt under lång tid framåt för det underlättar min och mina medarbetares vardag.”
- Stefan Söderlund

Kindred People AB

"Ive been using PCaddOn for the last 9 years. I can sum it down to… Friendly, passionate, respond quickly and they carry a lot of knowledge to help you find exactly what is needed or better when a product is questioned. I don’t walk away disappointed."
- Luke Cosh

IT-forensiska gruppen, Norrorts Polisen

"Jag vill ge er på PC AddOn en eloge för att ni är så proffsiga. Man får alltid samma trevliga bemötande och serviceanda oavsett när man ringer och vad man vill. Dessutom är ni oerhört kunniga inom området vilket är en stor hjälp."
- Tommy Nordström