Kundreferenser

Kundreferenser

Utan nöjda kunder stannar företaget – detta är vad några av våra kunder säger om oss

Stort tack för den här tiden, vi har varit mycket nöjda med Mikael och övriga (inte minst brandkårsutryckningen med utbyggnad av LAN i våra nya lokaler som ni gjorde i augusti)! Jag hoppas på tillfälle att samarbeta igen någon gång i framtiden.

Martin Linderå Nordström

Norconsult AB

PC AddOn har under flera års tid hjälp Envirotainer med både konsulter på plats och med IT-inköp. Bra priser, snabba leveranser och kunniga konsulter är precis den typ av samarbetspartner som Envirotainer behöver.

Robert Vallin

Envirotainer AB

Ive been using PCaddOn for the last 9 years. I can sum it down to… Friendly, passionate, respond quickly and they carry a lot of knowledge to help you find exactly what is needed or better when a product is questioned. I don’t walk away disappointed.

Luke Cosh

Kindred People AB

PC AddOn lika engagerade i stort som i smått!
Hos PC Addon är vi som kund alltid i fokus och oavsett vad vi vill ha hjälp med, frågor, beställningar eller support i både stort som smått, så får vi en snabb och bra respons.
Vi är ett stort företag men har valt en mindre personlig leverantör för leveranser av både hårdvara och en del mjukvara samt vid behov konsultstöd – Att vi har samma leverantör kvar efter alla dessa år, trots att flera nya chefer med ansvar för IT leveranser och med andra kontakter och erfarenheter, har börjat hos oss säger nog det mesta om PC AddOn.
Jag hoppas att PC AddOn fortsätter att leverera på samma engagerade och personliga sätt under lång tid framåt för det underlättar min och mina medarbetares vardag.

Stefan Söderlund

Transdev Sverige AB

Jag vill ge er på PC AddOn en eloge för att ni är så proffsiga. Man får alltid samma trevliga bemötande och serviceanda oavsett när man ringer och vad man vill. Dessutom är ni oerhört kunniga inom området vilket är en stor hjälp.

Tommy Nordström

IT-Forensiska gruppen, Norrorts Polisen

PC AddOn är engagerade. De analyserar våra behov så att vi får rätt produkter.
Väldigt snabba leveranser.
  
  
  

Bertil Andreasson

Mercedes-Benz Sverige AB