Lenovo ThinkPad X1 Carbon – din bästis på jobbet!

Lenovo ThinkPad X1 Carbon – din bästis på jobbet!

Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 bärbar dator har en mängd nya funktioner som underlättar arbetet, förbättrar tekniken och ger en bättre upplevelse – i ett ultratunt och ultralätt format. 

Revolutionerande responsivitet
ThinkPad X1 Carbon Gen 9 bärbar dator är utrustad med Intel® Evo™-plattformen och är ett kraftpaket med enastående prestanda, responsivitet, batteritid och grafik. Med upp till 11:e generationens Intel® Core™ i7 vPro®-processorer kan du vänta dig en exceptionell upplevelse var du än är.

Alltid lika kylig
Det nya gångjärnet med en enstaka splint, dubbla fläktar och ventilation baktill ger en förbättrad intelligent temperaturlösning så att du kan använda ThinkPad X1 Carbon Gen 9 många timmar i sträck utan att riskera överhettning.

Enklare samarbete på distans
Dolby Atmos®-högtalarsystemet på ThinkPad X1 Carbon Gen 9 bärbar dator inbegriper två uppåtriktade högtalare och två nedåtriktade woofers för en omslutande ljudupplevelse för både arbete och underhållning. Dolby Voice® och fyra 360-graders fjärrfältmikrofoner i kombination med HD-kamera för visuell skärpa underlättar samarbete på distans och säkerställer att du hörs tydligt och klart under samtalen.

Sömlös säkerhet
En uppdaterad serie inbyggda ThinkShield-säkerhetslösningar i ThinkPad X1 Gen 9 skyddar både enheten och dina data. Fingeravtrycksläsaren har biometri för extra säkerhet och är integrerad i strömbrytaren så att du kan logga in och starta datorn blixtsnabbt. Funktionen för detektering av mänsklig närvaro låser automatiskt enheten när du lämnar den. I kombination med IR-kameran (tillval) kan du logga in handsfree också från strömsparläge. När du väljer PrivacyGuard-bildskärmen kan du dessutom vara säker på att nyfikna ögon inte ser innehållet på din skärm.