Lenovo ThinkPhone by Motorola

Lenovo ThinkPhone by Motorola

ThinkPhone by motorola

TÄNK STORT. THINKPHONE.

Dina företagsdata och mobila plattformar skyddas av ThinkShield® för mobil. AI-baserade skyddssystem, myndighetsklassade betrodda leverantörer, kontrollerade tillverkningsprocesser och ett dedikerat team för incidentrespons ger heltäckande skydd.

Driftsätt ThinkPhone direkt ur kartongen med registrering utan beröring. Hantera alla enheter från en enda plats och skapa en anpassad upplevelse för organisationen.

För bästa förtroende
.

Enhetens maskinvara, fasta programvara och programvara är integrerad för att skydda dina mest känsliga data mot mobila hot. Moto KeySafe, PIN-koder, lösenord och kryptografiska tangenter är isolerade från andra enhetsdata för ett extra lager av säkerhet på hög nivå.

.

Gjord för överallt som affärerna tar dig

ThinkPhone är tillverkad av aramidfiber som är starkare och lättare än stål, har en ram i luftfartsklassad aluminium och är MIL STD 810H-testad1 för hållbarhet. Den är även IP68-certifierad för att stå emot, damm, smuts, sand och att doppas i grunt vatten.

ThinkPads perfekta partner

Expandera din mobila arbetsplats och anslut effektivt till din dator med ThinkPhone. Genom att integrera Android och Microsoft Windows kan din organisation lyfta produktiviteten till nya höjder.

Thinkphone by Motorola XT2309-2

Skärmstorlek: 6.6 "
Internminneskapacitet: 256 GB
Generationen mobilt bredband: 5G 
Antal SIM-kortplatser: Dual-SIM
Vattenskydd/Stöttålighet: Vattenskyddad
Färg: Svart

Pris: 8 950 SEK
Till produkten