Optimera Ditt Arbetsflöde med Microsoft Co-pilot: Upplev Effektiviteten Av Nästa Nivå

Optimera Ditt Arbetsflöde med Microsoft Co-pilot: Upplev Effektiviteten Av Nästa Nivå

Optimera din Microsoft 365-upplevelse med Co-pilot

Genom att introducera kraften av AI i Microsoft 365 blir Microsofts kraftfulla produktivitetsverktyg smartare och starkare. Lösningen heter Microsoft 365 Copilot och kombinerar kraften i LLM (large language models) med affärsdata och Microsofts 365-appar för att öka produktiviteten, höja kompentensen och öppna upp för mer kreativt arbete.

Microsoft 365 Copilot är sömlöst integrerat i de mest använda apparna, vilket hjälper användaren att frigöra mer tid för produktivitet och fokuserat arbete.

Copilot i PowerPoint förenklar skapandeprocessen genom att förvandla användarens idéer via vanligt språk till en designad presentation.

Copilot i Teams gör möten mer produktiva genom att transkribera i realtid och skapa att göra-listor eller påminnelser utefter vad som sades på mötet.

Copilot i Outlook kan hjälpa till att effektivisera och hantera inkorgen så att mer av användarens tid kan spenderas på att faktiskt kommunicera.

Copilot i Excel tar del av insikter, hittar korrelationer och skapar professionella datavisualiseringar på nolltid.

Business Chat samlar data från dokument, presentationer, e-post, kalender, anteckningar och kontakter för att sammanfatta chattar, skriva e-post, hitta viktiga datum eller till och med skriva en plan baserad på andra projektfiler.

Copilot i Word skriver, redigerar, sammanfattar och skapar samtidigt som användaren arbetar.

Man måste ha en av följande Microsoft 365-licenser som en förutsättning för att köpa Copilot för Microsoft 365:

Microsoft 365 Business Standard

Microsoft 365 Business Premium

Microsoft/Office 365 E3

Microsoft/Office 365 E5

Vi förstår de unika kraven för varje individ och företag och kan skräddarsy en lösning som passar just dig. Med PC AddOn får du: personlig support, anpassade inställningar och kontinuerlig uppföljning.

Ge dig själv och ditt team fördelen av att arbeta smidigt och effektivt med Microsoft Co-pilot, med hjälp av PC AddOn. Kontakta oss idag för att komma igång med din personliga Microsoft Co-pilot-lösning!