Printing Solution – eliminera irritationsmomentet ”låg toner nivå”

Printing Solution – eliminera irritationsmomentet ”låg toner nivå”

Printing Solution

Eliminera irritationsmomentet "låg toner nivå"

Vi förebygger en eventuell paniksituation som kan uppstå om skrivaren är helt slut på toner eller annan förbrukning genom proaktivt arbete. Printing Solution bygger på en programvara som aviserar om förbrukningsnivåer på skrivarna i en organisation. Ni slipper springa till skrivaren varje gång den varnar om låg toner nivå och spendera tid att leta upp bästa pris och leveranstid på förbrukning.

Hur kan PC AddOn hjälpa till?

PC AddOn tar på sig ansvaret för att informera er när en av era skrivare är behov av mer förbrukning. När en av era skrivare når en förbrukningsnivå på 20% eller lägre skickar PC AddOn AB ett aviseringsmail och en offert till er som kund.  Ni behöver endast godkänna offerten för att ny förbrukning skall skickas.

Vill du veta mer?

Cloud Print Management

Öka säkerheten, spara pengar på att undvika onödiga utskrifter och gör ett mindre miljöavtryck med Cloud Print Management.

Få snabbare och säkrare molnbaserade utskrifter med mindre belastning på IT-resurser. Dessutom kan du övervaka användning av utskrifter och visa data för att ta bättre beslut, samtidigt som du får branschledande nivåer av säkerhet, kontroll och prestanda i molnet.

*Gäller endast Lexmark skrivare med display större än 4,3" (e-Task pekskärm)