Teltonika RUT950 – WiFi on the go

Teltonika RUT950 – WiFi on the go

Teltonika RUT950

WiFi on the go

RUT950 är en högpresterande industriell 4G LTE Wi-Fi-router designad som en huvud-/backup-internetkälla och garanterar en pålitlig internetanslutning med hög datagenomströmning och dataredundans.

ANSLUTNING
4G/LTE (Cat 4), 3G, 2G

WAN FAILOVER
Automatisk växling till tillgänglig backup-anslutning

WIFI
Trådlös åtkomstpunkt med Hotspot-funktion

DUBBLA SIM
Med automatisk failover, backup WAN och andra växlingsscenarier

ETHERNET
4x Ethernet-gränssnitt med VLAN-funktionalitet

RMS
Kompatibel med Teltonika Remote Management System

Hur kan PC AddOn hjälpa till?

Vi gör grundinstallationen efter era preferencer. I samband med detta gör vi även DOA-test på enheten, synkroniserar enheten med RMS och uppdaterar dokumentation efter era önskemål.

PC AddOn kan även managera RMS åt er som kund om detta är något som ni inte vill sköta själva.
Vi sköter även all support om något mot förmodan skulle gå fel.

REMOTE MANAGEMENT SYSTEM

Teltonika Networks Remote Management System (RMS) är en allt-i-ett användarvänlig IoT-plattform som ger ett smart sätt att hålla koll på hela din anslutna lösning helt på distans, säkert och tillförlitligt.

VARNINGSSYSTEM I REALTID

// Använd e-postvarningar i realtid för att hålla dig informerad om vad som händer med dina enheter. Särskilda varningar kan konfigureras för olika händelser, såsom mobilsignalstyrka som faller under ett visst tröskelvärde eller statusändringar.

AKTIVITETS RAPPORTER

// Skapa ett anpassat rapporteringssystem som innehåller information om relevanta enhetsparametrar. Generera rapporter regelbundet eller när det behövs. Rapporthistorik är tillgänglig på RMS-servrar för åtkomst när som helst

KONSTANTA UPPDATERINGAR

// Se till att du inte missar funktionalitet och säkerhetsförbättringar samt helt nya funktioner som kommer med den nya enhetens firmware. Med RMS kan du uppdatera hundratals enheter till den senaste versionen med bara några klick.