Digital arbetsplats

PC AddOn erbjuder den digitala arbetsplatsen.

Den digitala arbetsplatsen är anpassad efter ert behov som kund och den bransch ni är verksamma i. 
Den digitala arbetsplatsen möjliggör nya sätt att arbeta. Allt bygger på en kundanpassad paketering där ert företag kan jobba effektivt och smart med digitala verktyg i er organisation. Med dessa verktyg kan ni enkelt öka er produktivitet och höja kvalitén på det arbete som ni utför. Vi hjälper er igång med att jobba effektivt i interna projekt och externt med era kunder på ett smidigt och modernt sätt.

Ni kommer att vara konkurrenskraftiga och ligga i framkant i utvecklingen och med det förmodligen vara ett framgångsrikare företag än era konkurrenter. Den digitala arbetsplatsen är ett tryggt, säkert & miljövänligt alternativ för ert företag med många fördelar tex. enkelhet i att budgetera och se kostnaderna per anställd.

PC AddOn tar ett helhetsansvar. Allt ifrån er plattform och er IT-infrastruktur till klienthantering. En viktig faktor är förståelsen för hur användarna skall kunna använda program och verktyg på rätt sätt, det hjälper vi på PC AddOn till med. Ni har möjlighet att få tillgång till månatliga rapporter för hur er miljö mår, backuper samt service och support vid behov.

Fortsätt er digitala resa in i framtiden med PC AddOns kundspecifika koncept, den Digitala Arbetsplatsen.

I den digitala arbetsplatsen ingår:

1

Plattform/IT-infrastruktur

2

Mjukvarupaketet – Licenser

3

Klientanpassad hårdvara