Microsoft 365

Microsoft 365

Microsoft 365 är mycket mer än en prenumerationstjänst för Microsoft Office.
Det finns inbyggda säkerhetssystem som hjälper er att hålla er IT-driftsäker. Som till exempel multifaktorautentisering, skydd mot nätfiskeattacker och skadlig mjukvara som kommer via epost.

Hur kan PC AddOn hjälpa er?

Vi på PC AddOn har stor erfarenhet utav att anpassa Microsoft 365 utefter våra kunders behov och krav i deras dagliga arbete. Både våra säljare och IT-konsulter är utbildade och certifierade i Microsoft 365.
Detta gör att vi har goda möjligheter att ta fram den bästa lösningen för ert företag och vi kan hjälpa er med allt ifrån installation, drift samt support.
Som certifierad Microsoft Partner erbjuder PC AddOn stöd och vägledning, vår kunskap är er trygghet. Vi hjälper er med allt ifrån införskaffning av licenser, installation och driftsättning.
PC AddOn bistår även med support vid behov.

Kontakta oss för mer informationDessa mjukvarar får du tillgång till med Microsoft 365:

ONENOTE

OneNote är ett digitalt anteckningsblock som ger dig många nya alternativ för att hantera dina anteckningar. Programmet ser till att anteckningar från alla dina olika enheter sparas på samma plats, vilket ger dig friheten att själv välja vilken enhet som passar dig bäst för varje givet tillfälle.

ONEDRIVE

OneDrive är din personliga lagringsyta i Office 365. Ha friheten att komma åt, redigera och dela dina filer på alla enheter oavsett var du är. Även om du skulle tappa bort din enhet har du fortfarande kvar dina filer och foton när du sparar dem i OneDrive.
                

OUTLOOK

Du kan enkelt komma åt din e-post, kalender och kontakter från vilken enhet som helst genom att använda Outlook i Office 365. Webbversionen av Outlook fungerar i stort på samma sätt som när du har Outlook installerat på din dator. Du kommer att känna igen dig direkt när du sätter igång.

TEAMS

Teams är ett samarbetsverktyg som gör det möjligt att arbeta i grupp kring exempelvis ett projekt, både med externa och interna medlemmar. Med Microsoft Teams kan du enkelt chatta, ha videomöten, dela filer, driva projekt med dina kollegor och andra som använder sig utav Teams. Tack vare Teams synkronisering med Outlook är det enkelt att skapa möten i Outlook och sedan ha dem i Microsoft Teams.
     

SHAREPOINT

Med SharePoint får du ett bättre samarbete med dynamiska och produktiva gruppwebbplatser för alla projektteam och på alla avdelningar. Dela filer, data, nyheter och resurser. Anpassa din webbplats för att underlätta teamets arbete. Samarbeta smidigt och säkert med teammedlemmar både i och utanför organisationen – på PC, Mac och mobila enheter.
    

INTUNE

Intune är ett mangageringssystem som kommer med Microsoft 365. Du kan via molnet registrera, installera samt ha policys för företagets enheter. Microsoft Intune stödjer Windows, MacOS, iOS och Android.  Du kan till exempel förhindra att e-postmeddelanden skickas till personer utanför organisationen.