Vem kontaktar ni när ni behöver hjälp med er IT?

Vem kontaktar ni när ni behöver hjälp med er IT?

Vem kontaktar ni när ni behöver hjälp med er IT?

Låt PC AddOns konsulter hjälpa dig så att du kan fokusera på din kärnverksamhet

Vi har erfarenhet av både drift, support och allt som tänkas kan från IT-miljöer med enstaka datorer till flera hundra. Det spelar ingen roll om ni är ett stort företag med en egen IT-avdelning eller om ni är en mindre verksamhet, PC AddOn är rätt partner till er som söker långsiktigt eller kortsiktigt behov av konsulthjälp.

IT-SUPPORT PÅ PLATS

Med IT support på plats minskar risken för panik situationer. Vi utför en proaktiv hantering av er IT-miljö med regelbundna besök och ni har full kontroll med uppdaterad dokumentation och arbetsrapporter efter utfört jobb.

CONSULTING

Ta hjälp av våra certifierade IT konsulter när du behöver rådgivning, projektledning eller bara någon att bolla idéer med. Genom vår långa erfarenhet har vi rätt förutsättningar att hjälpa er oavsett hur komplext ert IT-projekt är.
.

HELPDESK SUPPORT

Du kan enkelt registrera dina supportärenden via vår helpdesk portal och snabbt få svar av någon av våra konsulter. Genom detta får du hjälp på ett snabbt och effektivt sätt.

IT-SUPPORT PAKET

Vi har lösningen oavsett om du är enmansföretagare eller i en tillväxtfas. Vi har sytt ihop färdiga IT supportpaket för en snabb och smidig onboarding.